Sveikiname „Sveikatiados“ konkurso nugalėtojus!

  • Paskelbė : Justina Ambrazaitienė
  • Paskelbta: 2023-06-11
  • Kategorija: Didžiuojamės

Sveikiname  respublikinio „Sveikatiados“ konkurso  „Gamink su Sveikatiada!“  laimėtojus Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos mokinius ir mokytoją Vidą Šliupienę.

Štai ir baigėsi paskutinis šių mokslo metų „Sveikatiados“ konkursas - „Gamink su Sveikatiada“!

Dėkojame visiems už aktyvų dalyvavimą, idėjas, originalias veiklas, nuotraukas, aprašymus bei vaizdo įrašus! Šio konkurso metu pasiekėme rekordą ir „Sveikatiados“ Facebook paskyroje patalpinome net 501 ugdymo įstaigų įrašą! Neįtikėtina, tiesa?

Išrinkti laimėtojus buvo kaip niekad sunku, nes Jūs visi esate vienodai verti pagyrimų ir apdovanojimų. Tačiau kiekvienas konkursas turi baigtis apdovanojimais, todėl kaip ir žadėjome, skelbiame projekto ,,Sveikatiados“ draugų prizus laimėjusias 4 ugdymo įstaigas!!!

Ikimokyklinio ugdymo įstaigų gretose apdovanojame:

Vilniaus lopšelį-darželį ‘‘Nykštukas“,

Kauno rajono Rokų mokyklą-darželį.

Mokyklinio ugdymo įstaigų gretose apdovanojame:

Utenos Krašuonos progimnaziją,

Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinę mokyklą.

Šioms laimėjusioms ugdymo įstaigoms įteikiame Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija įsteigtas dovanas - socialines edukacijas „Sveikas vaikas - sveika ateitis"! Laimėtojų laukia gyvi susitikimai su virėjais, kurių metu bus pasakojama apie virėjo profesiją, sveiką mitybą, kartu gaminant, skanaujant ir dovanojant džiugias emocijas.

Papildomą apdovanojimą skiriame Sintautų pagrindinei mokyklai, kurioje konkurso metu vyko 5-10 klasių mokinius įtraukęs kulinarinis šou „Gamink su Sveikatiada“! Jums su džiaugsmu įteikiame Lietuvos kulinarinio paveldo muziejus įsteigtą kvietimą į ekskursiją! Linkime naujų atradimų šiame išskirtiniame muziejuje!

Viso projekto ,,Sveikatiada“ vardu dėkojame dalyvavusiems, AČIŪ už tai, kad esate tokie aktyvūs ir dalinatės nuostabiomis organizuojamų konkursų akimirkomis!!! „Sveikatiada“ atsisveikina ir linki džiaugsmingų atostogų!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas